Remote Coaching

Hoe is jouw dienstverlening veranderd?

In de Covid periode mochten we niet meer reizen. Projecten in andere landen werden opeens niet meer mogelijk in de oude vorm. Veel NGO’s zijn op zoek gegaan naar nieuwe vormen van dienstverlening. Samenwerking met lokale partners moest nu volledig online plaats vinden.

Wat is een oplossing?

Remote coaching is een vorm van coaching waarbij de dienstverlener op afstand blijft en vanuit zijn/haar eigen land aan het helpen is. Er zijn vele vormen van remote coaching ontstaan in de afgelopen anderhalf jaar. Van Skype en Zoom gesprekken tot VR brillen die gevoed werden met een livestream van de locatie aan de andere kant van de wereld.
Remote coaching is natuurlijk een extreem goede manier van capacity building. Dus reden te meer om de vaardigheid in deze vorm van coaching te vergroten

Enkele NGO's waarvoor we werken

Hoe kan Salsaparilla helpen?

Salsaparilla maakt game interventies. Met behulp van onze game interventies willen we gedragsverandering op de werkvloer realiseren. In onze game over remote coaching bieden we medewerkers van NGO’s de mogelijkheid om te oefenen met diverse vormen van remote coaching en helpen we ze om hun hulp op afstand zo effectief mogelijk te laten plaats vinden.

Aan het einde van de game heb je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is remote coaching?
  • Welke vormen van remote coaching zijn er?
  • Welke vormen van remote coaching passen bij mij/mijn organisatie?

We hebben veel stichtingen en verenigingen met hun uitdagende vraagstukken. Zin om met ons in gesprek te treden?

Geïnteresseerd?
Laten we in gesprek gaan