Opleidings- en adviesbureaus

Samen zorgen voor échte verandering

De trajecten van Salsaparilla zijn gericht op gedragsverandering. En serious games zijn dé tool om die te bereiken. Speels, maar effectief en met meetbare resultaten. Al jaren ontwikkelen en begeleiden we specifieke trajecten voor bedrijven en organisaties. Geen game-ontwikkelaar óf adviesbureau, maar best of both worlds

Soms worden onze interventies ingezet door anderen. Verandertrajecten waar andere opleidings- of adviesbureaus de regie over voeren. Zo werken we al sinds 2003 voor De Baak (verschillende games die zowel incompany als in open opleidingsprogramma’s worden ingezet) en sinds 2006 werken we ook samen met Van Harte en Lingsma. 

Ontdek meteen welke trajecten we nog meer ontwikkelen voor opleidings- en adviesbureaus.

Is elke organisatie wel zo uniek?

Ja, dat vinden wij wel. Met specifieke functies, afdelingen, eigen teams en werkwijzen. De mensen maken de werkvloer uniek. Net als de verandertrajecten van Salsaparilla. Helemaal passend gemaakt op ieders wensen, waarden en behoeften. Bijzonder inspirerend om te zien hoe deze aanpak voor blijvende verandering zorgt. 

Fris en speels. Mét meetbare resultaten.

Dat ben je vast niet eerder tegengekomen.
Benieuwd naar hoe we jouw opleidings- of adviesbureau kunnen aanvullen met onze game based verandertrajecten en spellen? Laat wat van je horen!

Ik ben benieuwd!