Grotere moderniseringen doorvoeren

Hoe ga je hiermee om?

Veel bestuurders en hogere leidinggevenden in de zorg willen hun organisatie moderniseren. De technische ontwikkelingen in de zorg gaan erg snel- de patiëntcasussen vragen steeds meer om een integrale aanpak- maar de organisatie die uiteindelijk al deze vernieuwingen moet gebruiken is er vaak nog lang niet aan toe.

Waar loop je tegenaan?

In een organisatie die voortdurend onder druk staat wordt iedere verandering als TE veel of Te snel ervaren. Medewerkers moeten veel meer het gevoel krijgen dat de verandering op korte termijn voordeel op gaat leveren. Voor henzelf en voor de patiënt.

Het is prettig om op een speelse manier in je eigen toekomst rond te kunnen lopen en daar te gaan ervaren wat de vernieuwingen voor jou als medewerker gaan betekenen.

Enkele zorginstellingen waarvoor we werken

Hoe kan Salsaparilla helpen?

Salsaparilla maakt game interventies. Met behulp van onze game interventies willen we gedragsverandering op de werkvloer realiseren. Een aantal resultaten van onze games in de zorg:

  • Een andere werkcultuur met elkaar creëren
  • Een professionele aanspreekcultuur, met respect en waardering voor andere afdelingen
  • Een cultuur waarin de toekomst samen aangegaan wordt
  • En bovenal een cultuur waarin mensen met elkaar durven te vernieuwen

In de afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 40 verschillende game interventies voor zorg instellingen gemaakt en we helpen jou ook graag!

Geïnteresseerd?
Laten we in gesprek gaan