traject

Speels MD traject voor Albert Schweitzer Ziekenhuis

Albert Schweizer Ziekenhuis

Alle leidinggevenden spelen de Leadership Discovery Game

Speels MD traject voor Albert Schweitzer Ziekenhuis

Vraag van de klant

Wij willen een MD traject voor al onze leidinggevenden. Zowel op teamleiderniveau als op het niveau van de zorgmanager/bedrijfsleiders. Kan Salsaparilla ons helpen om een vernieuwend traject te bouwen samen met een aantal andere – door ons geselecteerde – bedrijven?

Aanpak

In samenwerking met een aantal opleidingsbureaus ontwierp Salsaparilla een game based leertraject in de vorm van een ontdekkingstocht/wedstrijd. Deelnemende teams krijgen scholing aangeboden en worden tevens gevraagd iets terug te doen voor het ziekenhuis door de kennis en vaardigheden die zij opdoen toe te passen in een veranderopdracht binnen het ziekenhuis.

Teams die laten zien dat zij niet alleen leren maar ook het geleerde kunnen toepassen verdienen de meeste punten en komen in aanmerking voor de Albert Schweitzer Trofee.

Resultaat

Dit traject start in het najaar van 2015. Met een druk op onderstaande button kunt u contact met ons opnemen en zijn wij graag bereid u meer te vertellen en kunnen desgevraagd zorgen voor referenties van het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Nieuwsgierig geworden?
Game based change traject voor uw organisatie?

Kom in contact!