Hulp bij opleidingen

Nieuwe manieren van onderwijs

Zoek je als opleidingsinstelling naar manieren om je onderwijs te digitaliseren? Denk eens na over de inzet van een van onze (online) games.

In de covid periode heeft Salsaparilla veel online games gemaakt voor opleidingsinstituten. Deze games worden op het leerthema van de opleiding specifiek samengesteld. De game kan zowel Live als online gespeeld worden. Salsaparilla kan ook hybride vormen van gaming aanbieden.

Waarom bieden wij dit aan?

Spelenderwijs leren werkt het beste. Een opleiding mag rauwe theorie en boeken bevatten, maar wij weten als geen ander hoe we verandering teweeg kunnen brengen bij cursisten.

Een game is een andere manier van leren. Al experimenterend leert de deelnemer zich een weg door de game. Na iedere spelronde wordt feedback gegeven door onze begeleiders.
Wij begeleiden de game. De trainer kan meekijken in de game- en als coach van de deelnemers optreden. Onze games worden zeer goed geëvalueerd en zorgen vaak voor een piek-moment in uw opleiding.

Enkele onderwijsinstanties waarvoor we werken

Hoe kan Salsaparilla helpen?

Salsaparilla maakt game interventies. Met behulp van onze game interventies willen we gedragsverandering realiseren. We worden ingezet voor de volgende onderdelen:

  • Hoe maken we een opleiding interactiever?
  • Hoe zetten we een specifiek doel van de training op een andere manier in?
  • Ontzorgen van bepaalde onderdelen

We helpen veel opleiders om hun trainingen en opleidingen net even wat extras te geven. Zin om met ons in gesprek te treden?

Geïnteresseerd?
Laten we in gesprek gaan