traject

Sollicitatie voor een stage

Fontys

Studenten Fontys Hogeschool leren solliciteren voor stage plaatsen

Sollicitatie voor een stage

Vraag van de klant

Zou Salsaparilla voor onze 3e jaars studenten IBMS en SBRM een game kunnen maken waarin zij kunnen oefenen in het verkrijgen van een stage plaats bij een bedrijf?
Wij hebben een klein budget en we willen de game regelmatig spelen. Inzet van professionele acteurs kunnen we niet iedere keer betalen.

Aanpak

Salsaparilla maakte de game “Yes we have a winner”. Vervolgens legde zij contact met de acteursopleiding van de Fontys Hogeschool. Met deze opleiding werd een stage-afspraak gemaakt. Acteurs die het bijvak “trainingsacteren” bij Fontys-drama volgden speelden in deze game allerlei eigenaren en leidinggevenden van bedrijven waar de IBMS/SBRM studenten bij kwamen solliciteren. Deze acteurs kregen van Salsaparilla een korte workshop game-acteren.

Resultaat

Studenten IBMS/SBRM speelden deze game met veel enthousiasme en de drama studenten kregen hun eerste ervaring als trainingsacteurs. Beide partijen waren erg blij met de geboden oplossing. Het vinden van stageplaatsen werd volgens de IBMS/SBRM studenten een stuk gemakkelijker.

Nieuwsgierig geworden?
Game based change traject voor uw organisatie?

Kom in contact!