traject

Resultaatgericht / opbrengstgericht leidinggeven

Resultaatgericht / opbrengstgericht leren leidinggeven

Resultaatgericht / opbrengstgericht leidinggeven

Vraag van de klant

Geef onze leiderschapsconferentie anders vorm dan de gebruikelijke vormen. Raak ons, betrek ons, maak ons interactief. We moeten voortgang maken op het thema “resultaatgericht/opbrengstgericht leidinggeven”, help ons daarbij.

Aanpak

Op basis van een uitvoerige briefing ontwierp Salsaparilla een game voor het voltallige management van deze scholen. In de game moesten de schoolleiders stilstaan bij hun rol in het vormgeven van opbrengstgericht werken binnen hun school. Veel leidinggevenden hadden de neiging om het begrip als een eis over de schutting te gooien en vervolgens te hopen op resultaat van hun leraren.

Ook werd er tijdens de game stilgestaan bij de denkfouten van een docent. Welke denkfout maakt deze docent en hoe kun jij hem als leidinggevende hier nou goed op coachen?

Resultaat

De game werd zeer hoog gewaardeerd. OVO heeft er mee een grote stap gezet in het realiseren van haar visie mbt opbrengst gericht werken. Van de neiging om opbrengst gericht werken als eis over de schutting te gooien is men nu wel genezen.

Nieuwsgierig geworden?
Game based change traject voor uw organisatie?

Kom in contact!