Escape room online en op locatie

Volledig afgestemd op uw wensen en verandertraject

De kenmerken van

onze escape rooms

   2 standaard pakketten
   Maatwerk: Naadloze aansluiting op bedrijfs- en
      teamdoelen 
✓   Online Escape room 
   Maatwerk: Al vanaf 4 weken voorbereidingstijd
   Al vanaf €2000 voor een standaardpakket

Eén van de interventies die wij inzetten in een verandertraject binnen een organisatie is het maken van een escape room op maat. Op basis van de veranderthema’s van de organisatie bouwen we dan een escape room waarin de deelnemers worden uitgedaagd om het nieuwe gedrag dat past bij de toekomst van de organisatie te laten zien. Als ze -als team- in staat zijn om dat nieuwe gedrag te vertonen dan zullen ze de kamer kunnen verlaten.

Vanuit deze visie hebben we verschillende soorten van escape rooms gebouwd.
In één escape room kun je 8-10 personen opsluiten. We hebben ook wel meerdere escape rooms gebouwd en aan elkaar verbonden zodat de teams in beide ruimtes ook met elkaar moesten communiceren om de kamer te kunnen verlaten.

Omdat we zoveel aanvragen voor (online) escape rooms krijgen en sommige klanten helemaal niet op zoek zijn naar een maatwerk aanbod hebben we besloten om ook twee standaard pakketten op de markt te brengen:

Pakket 1: Thema Samenwerken.
Samenwerken is op alle terreinen van het zakelijk leven belangrijk. Een collega kan je net even een zetje geven waardoor jij dat briljante nieuwe idee kunt bedenken. Samenwerken hoort bij het professionele leven. In de sport wordt elke dag getrained op samenspel- maar hoe zit dat met jou? Hoe vaak train jij nog op samenwerken? Ben jij een teamspeler, zijn jullie als team in staat om het beste bij elkaar boven te halen?

Test jezelf in deze uitdagende escape room

Pakket 2: Omgaan met verandering.
“Verandering is onze enige constante”- een uitspraak die wij regelmatig horen in de organisaties waar wij rondlopen. Zekerheden van vandaag zijn morgen weer anders, de tijd verandert snel. Organisaties vragen taakvolwassen medewerkers, flexibele medewerkers, medewerkers die niet in de war raken als een werkwijze weer eens op de schop gaat.


Hoe is dat met jou? Test je veranderbereidheid in onze verander-escape room

Als het gaat om een escape room dan kun je bij ons dus kiezen uit 3 smaken:

pakket 1pakket 2 of maatwerk (online).

De standaard pakketten kosten €1995,= excl BTW

Hiervoor komen wij een dag bij jullie langs. Afhankelijk van de ruimte waar de escape room plaats moet vinden hebben we een aantal uur nodig om de escape room op te bouwen. Daarna is er per sessie ruimte voor 10 personen. Meestal adviseren we om een groep 30-40 minuten op te sluiten. Als ze er dan nog niet uit zijn dan doet de begeleider de deur weer van het slot. Daarna is er tijd voor een korte nabespreking waarin ook de mogelijkheid is om de camerabeelden terug te kijken. Op een dag van 8 uur is het meestal mogelijk om 3-5 sessies te doen. Als de ruimte waar de escape room in plaats vindt makkelijk aan te passen is dan lukt het misschien om 6/7 sessies te laten plaats vinden.

De kosten voor een escape room op maat zijn altijd op basis van een aparte offerte.

Anderen gingen u voor:

  • U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.