Over Salsaparilla

Salsaparilla maakt managementgames en game based veranderingstrajecten

Veranderen levert vaak weerstand op in organisaties. In onze ogen is dat helemaal niet nodig. Door de inzet van speelse elementen kun je veel veranderingen leuk en interessant maken voor medewerkers.

Salsaparilla levert ideeën en vormen om veranderingen te laten slagen in uw organisatie. Wij maken serious games en game based verandertrajecten. Onze games zijn soms digitaal, soms live. Het gaat ons niet om de vorm, de formule of het format maar om een blijvend resultaat voor u. Wij werken altijd op maat.

Salsaparilla is voor veel organisaties een gesprekspartner met ruime ervaring in game based veranderen.

 

Salsaparilla werd in 2000 opgericht door Marco Tankink. Met een achtergrond als adviseur in het verandermanagement wilde hij meer speelse elementen toevoegen aan het veranderrepertoire van bedrijven en adviesbureaus.

Onze games en game based veranderingstrajecten scoren hoog op veranderbereidheid en resultaat.

 

Wij hechten aan een goede transfer van het geleerde naar de praktijk. Als een leerresultaat niet geborgd kan worden dan laten we de opdracht liever lopen. Een serious game vraagt een serieuze investering en moet resultaten in de praktijk opleveren.

 

Na jaren games bouwen en spelen zijn we toe aan de volgende stap. Het overdragen van onze kennis.

 

 

Een trainingsacteur is nog geen game acteur en een trainer is nog geen spelleider. Beide disciplines vragen om andere vaardigheden. Om deze vaardigheden aan te leren biedt Salsaparilla de volgende opleidingen aan:

Opleiding Game Acteur

Acteren in een game vraagt veel van een acteur. Meer dan wat je wellicht gewend bent als trainingsacteur.  Een game acteur bereid zich anders voor, een game acteur geeft anders feedback en een game acteur werkt altijd in een team. Daarnaast vragen we veel van je persoonlijke organisatievermogen.

Wil je het leren? Doe dan mee aan onze workshop “acteren in games”.

Lees meer

Opleiding Spelleider

Gamification is een feit. Iedere opleider in Nederland heeft er mee te maken. Opleidingen moeten niet alleen goed zijn, ze moeten ook leuk zijn. De vorm waarin je traint wordt steeds belangrijker. Dus tijd om je trainingsjas uit – en je spelleidersjas aan te trekken.

Lees meer